POSEBNA PONUDA FINANCIRANJA

Cjenik i ponuda financiranja

*Odnosi se na prvih 100 kupaca modela Courier, Connect, Custom i Transit u akciji "Bez učešća".

Provjerite sve pogodnosti za kupnju Ford gospodarskih vozila:

Za sve informacije o dostupnim verzijama Ford gospodarskih vozila (teretna N1, putnička M1) kontaktirajte nas.

Ford Courier - Ford Connect
Ford Custom - Ford Transit

*Financiranje putem operativnog leasinga u EUR u suradnji s OTP Leasingom d.d. Trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci, uz posebnu najamninu ili bez učešća čiji iznos zavisi o kreditnoj sposobnosti primatelja leasinga i uz 39% ostatka vrijednosti, osim za Courier kod kojeg ostatak vrijednosti iznosi 35%. Mjesečna rata je fiksna za cijelo vrijeme trajanja leasinga. Max. godišnja kilometraža iznosi 36.000 km.

Mjesečni leasing obrok izražava se u EUR, a plaća u HRK koristeći prodajni tečaj OTP banke. Izračun cijene i parametara rate temelje se na konkretnom primjeru N1 vozila izuzetom iz grupe podmodela, što znači da se za ostala vozila u akciji izračuni rade individualno i da konačni iznosi mogu odstupati od navedenog. Konkretne cijene i iznosi rata odnose se isključivo na Ford@work modele Courier, Connect, Custom i Transit koji su određeni verzijom i sadržanom opremom. Ponuda se odnosi na vozila u akciji i koja traje do isteka zaliha ili prekida akcije.

Slike su ilustrativnog karaktera i ne mora odgovarati vozilu iz ponude. Navedene pogodnosti za prvih 100 kupaca odnose se isključivo na financiranje putem OTP Leasing-a.

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.